Results 1 to 7 of 7

Thread: Hello and posting question please

  1. #1
    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    4

    Default Hello and posting question please

    Paul here , first post and did search but can't find the answer . Why can I post a new thread in this section but not in the technical section .
    Thanks

  2. #2
    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    4

    Default

    Seems ok now

  3. #3
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    6

    Default

    I'm having the same problem. I can post in any of the other sections but not the technical section; it just logs me out.

  4. #4
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2,716

    Default

    Tell us what your question is here, in this thread, if you like?

  5. #5
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    6

    Default

    Thanks, but I managed post in that section today.

  6. #6
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    1

    Default

    I've just joined the forum and I'm experiencing the same thing. Every forum section works except for the buying/selling one in which it keeps me logged out. Even when I try to log back in again (after the re-direct message), it still logs me out again.

    I need some advice in buying a car and I can't post there. Hope someone can fix it soon.... :-(

  7. #7
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Scotland
    Posts
    8,699

    Default

    What I've discovered is, ......that if you click in the Refresh arrow as soon as I've logged in, that then shows the Log Out and the red Submit Reply box, which keeps me logged and allows me to reply to posts. But if I leave the I/Pad for a while, then come back on, that I have to Log In again, try that, good luck.
    Last edited by smudger; 29-08-14 at 21:21.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •