Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 78

Thread: Admin please note

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    706

    Default Admin please note

    I am having great trouble with your website. I can go to a post and it is way behind in content, then refresh and it becomes newer then refresh again and it is up to date. If I leave the site and come back it is back in time again. The "reply with quote" seems to have given up the ghost.
    So a suggestion. Stop using back street garages for maintenance and use the dealer.

    No emotions available either but it was a happy smiling face

  2. #2
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    8,529

    Cool

    Trainman, I click on either "Reply" or "Reply with quote", then click on it again. This seems to bring up the quoted passage, and the emoticons appear at the right hand side of the reply box. They reproduce where the title box would be, though.

  3. #3
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Scotland
    Posts
    8,689

    Default

    Does this mean that the site is almost back to normal again?Well the Smilies aren't working yet?

  4. #4
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2,674

    Default

    In my opinion, the Forum is less user friendly now, following on what updates may have been made last Friday.

  5. #5
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    8,529

    Wink

    Quote Originally Posted by Dennis W View Post
    In my opinion, the Forum is less user friendly now, following on what updates may have been made last Friday.
    Sadly, this is quite true. Logging on this time, I have found (bottom right) provision for replying with a quote, but no simple 'Reply' box.
    What makes it so frustrating is that, before whatever 'maintenance' was required, we all seemed to be running along fine.
    being my usual cynical self, all I can say is that it's better the 'maintenance guys' work on this forum than on my car!

  6. #6
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    8,529

    Default

    Funny that, the reply box has come back again. Oh, well, just have to soldier on until things are sorted.

  7. #7
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    2,895

    Default

    Certainly not 'normal' for me. Click 'What's New' - nothing. General Driving only shows old post's until refreshed.

    I will soon stop bothering.

  8. #8
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    706

    Default

    I GIVE UP !!! IT IS NOW USELESS. I am transported back in time so much I am changing my name to Dr Who. No comments from anyone at RAC admin either. So Bye Bye from me.

  9. #9
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    1,064

    Default

    You think your having trouble.

    I post a reply and it does not show on the thread but shows on my profile as a reply to topic.

    Something's gone very wrong.

  10. #10
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    1,064

    Arrow

    Still can not see my posts.
    Think I will give up too.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •